SUNT CELEBRU SCOATE-MA DE AICI! | EDITIA A DOUA

SUNT CELEBRU 2,
SUNT CELEBRU SCOATE-MA DE AICI! | SEZONUL 2
Celebritățile românești vor renunța la modul lor obișnuit de viață pentru a se ocupa de o sarcină extrem de dificilă, care presupune depășirea limitelor fizice și mentale. 

Care sunt cerințele pentru celebritățile ce joacă? 

Să sufere timp de două luni în aer liber, fără telefon sau conexiune la internet, în singurătate și în ciuda faptului că au puține resurse, vor fi și o mulțime de insecte și creaturi neobișnuite. Doar unul dintre ei va fi încoronat în cele din urmă rege sau regină a junglei. 

Urmăriți online programe precum reality show-ul românesc Sunt Celebru, Scoate-mă de aici! - Toate edițiile pot fi urmărite gratuit pe SerialOnlineHd.com.

SEZONUL 2 - TOATE EPISOADELE

Urmăriți episoadele zilnice ale reality-show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici! - Sezonul 2 Ediția 1 pe ProTv începând cu 4 septembrie 2022 si pe SerialOnlineHD in fiecare zi.

Vă invităm cu drag să vizionați pe site-ul nostru emisiunea de succes Sunt celebru scoate ma de aici! Al doilea episod al sezonului 2 acesta fiind difuzat pe 5 septembrie 2022.

Sunt Celebru, Scoate-ma de Aici! – Sezonul 2 Episodul 3

Sunt Celebru, Scoate-mă de aici! - Sezonul 2 Episodul 4 va fi disponibil online imediat după difuzarea de la ProTv, pe 11 septembrie 2022.

Sunt Celebru, Scoate-mă de aici! - Sezonul 2 Episodul 5 | La orice ora din zi si noapte aici pe SerialOnlineHd.

Emisiunea Sunt celebru, Scoate-ma de Aici – Sezonul 2 Episodul 6 difuzata la data de 13 Septembrie 2022, online HD.

Sunt celebru, Scoate-ma de Aici – Sezonul 2 Episodul 7 online HD.



















Finala sezonului 2 - Sunt celebru, Scoate-ma de aici! - Sezonul 2 Episodul 26 este disponibil chiar acum în streaming HD.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii