AMERICA EXPRESS | SEZONUL 5

America Express sezonul 5

O aventură extraordinară creată pentru a fermeca inimile tuturor celor care se aventurează, calea de aur este traseul pe care fiecare participant trebuie să-l urmeze pe trei tărâmuri străine. Cu regula conform căreia un dolar pe zi trebuie să acopere mâncarea și cazarea, toată lumea se confruntă cu aceeași provocare. Cei care sunt pricepuți la negociere și la cucerirea străinilor vor avea un avantaj, deoarece doar cei care participă pentru prima dată primesc avantaje de misiune. Analizăm fiecare episod și vorbim pe larg despre întreaga lor călătorie în America Express sezoanele 1 și 5, deoarece emisiunea s-a numit anterior Asia Express. Acesta a fost cel mai palpitant și bine primit program din 15 ianuarie 2023, incluzând noi caracteristici uimitoare.

America Express - este cea mai periculoasă călătorie a vieții pentru cele nouă perechi de vedete care vor parcurge peste 7000 de kilometri prin Mexic, Guatemala și Columbia.
Nume: “America Express: Drumul Aurului ”

Gen: Reality show
Concurenți: Chef Cătălin Scărlătescu şi iubita lui, actriţa Doina Teodoru / Puya şi soția lui, Melinda / Andreea Antonescu şi Andreea Bălan / Cătălin Bordea şi Nelu Cortea / stilistul Ovidiu Buta şi directorul artistic Joaquin Bonilla / Jean Gavril și fratele lui Dinu / cântăreaţa Bruja și prietenul ei, Pufeh / gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar / Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela


AMERICA EXPRESS | DRUMUL SOARELE

Toate Episoadele | Sezonul 5


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii