AMERICA EXPRESS | DRUMUL SOARELUI | EDITIA 15

Ediția 15 | 8 octombrie 2023 America Express sezonul 6:  Episodul 15


Scopul principal al competiției de astăzi este de a câștiga imunitatea prin completarea misiunilor provocatoare ale jocului cu amulete. Fiecare concurent își dă toată silința în această cursă pentru a ajunge primul la steag. Unii încearcă să câștige un avantaj explorând fiecare stradă pe care o pot. Totuși, când se lasă noaptea, lucrurile se complică, iar echipele trebuie să primească protecție pentru a-și opri misiunea în acel moment.

Deplasarea a fost o provocare pentru toți, unii au avut parte de întârzieri mari, în timp ce alții au primit ceea ce și-au dorit. În acest timp, Iulia și prietenul ei au avut momente în care au înțeles starea țării pe care o traversau și pericolele pe care le reprezenta. Între timp, Cleo și iubitul ei au avut parte de o întâlnire înfricoșătoare, care i-a luat prin surprindere, dar, din fericire, nu au fost răniți.

America Express Episodul 15 din data de 8 Noiembrie 2023 Online

Este o dimineață neplăcută și veștile nu sunt bune. Pericolele sunt încă prezente, în special în voturile pentru îngrijitor. Toată lumea a trebuit să nominalizeze și, după două etape, apar primele indicii de strategii. Unele voturi devin aproape personale. Cursa dură de anduranță îi epuizează pe participanți, care traversează două emisfere, inclusiv Ecuadorul, pe un traseu fantastic, cu provocări diverse. Se confruntă cu răsturnări de situație, întâlnesc națiuni și credințe diferite, iar aventura se reia de unde s-a oprit, dezvăluind un nou aspect. Competiția atinge culmi pasionale, etalând o demonstrație remarcabilă de putere. Cei nouă participanți împerecheați trebuie să termine fiecare etapă în ciuda condițiilor neiertătoare.

AMERICA EXPRESS | DRUMUL SOARELUI | EDITIA 15

Episodul 15

SERVER 2

Episodul 15

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii