AMERICA EXPRESS DRUMUL SOARELUI: EPISODUL 37 - DESTINAȚII UIMITOARE ȘI EXPERIENȚE NEAȘTEPTATE!

America Express sezonul 6:  Episodul 36

 America Express: Episodul 37 al competiției drumul soarelui a adus o surpriză de proporții, când Iulia și Mike au fost eliminați, stârnind uimirea tuturor. Cu o presimțire subtilă în privința evenimentelor, cei doi au strălucit în fiecare probă, savurând esențele cele mai rafinate. Într-o cursă tensionată, în care doar cinci perechi au supraviețuit, bonusurile și imunitățile s-au redus drastic. Sanziana și Laura au obținut imunitatea în noul context geografic, iar în orașul independenței, bilanțul a adus emoții intense.


În fața unui careu cu patru echipe aspirante la bilanț, Iulia și Mike au avut mai puțin noroc de data aceasta, fiind lipsiți de șansa dorită. Cordoba a fost martorul primului bilanț din Argentina, iar Romica și Aris au strălucit, devenind echipele cele mai apreciate. Totuși, pe parcursul traseului, ceva a întârziat echipa Romica și Aris, aducând o nuanță de neașteptat în competiție.

AMERICA EXPRESS DRUMUL SOARELUI EPISODUL 37 – 17 DECEMBRIE 2023

În acest episod, concurenții au ajuns în statul Texas, unde au avut de înfruntat probe dificile și surprize neașteptate. Unii dintre ei au reușit să se bucure de frumusețea și ospitalitatea locului, în timp ce alții au avut parte de conflicte și tensiuni. Cine va fi eliminat din cursa pentru marele premiu? Nu ratați America Express Drumul Soarelui!

AMERICA EXPRESS – SEZONUL 6 EDITIA 37 17 DECEMBRIE 2023



server 2

America Express Drumul Soarelui: un show de aventură în care nouă perechi de concurenți călătoresc prin America de Sud, în căutarea unor destinații uimitoare. Episodul 37: un episod plin de surprize, în care Iulia și Mike sunt eliminați după un bilanț în Cordoba, Argentina, iar celelalte echipe se pregătesc pentru o nouă etapă în Ecuador, unde vor întâlni diferite culturi și provocări.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii