LAS FIERBINȚI SEZONUL 24 EPISODUL 35 ONLINE - SCHIMBARE ȘI URMĂRIRE A VISURILOR

Las Fierbinti: Sezonul 24 Episodul 35

În această seară, în episodul 35 al sezonului 24 al adoratului serial Las Fierbinți, difuzat pe 29 noiembrie 2023, locuitorii satului se pregătesc pentru o doză generoasă de umor, schimbare și dezvăluiri surprinzătoare. Robi, emblematicul polițist, se confruntă cu dorința ferventă de a ieși din zona de confort, declarând cu hotărâre că "a murit vechiul Robi pentru a face loc noului Robi. Vreau să-mi schimb total viața. La 360 de grade."

Nu este singurul care caută o evoluție în această seară. Celentano, în urma unei confruntări aprinse cu soacra sa, decide să renunțe la atitudinea indolentă și să depună eforturi susținute pentru a-și recâștiga reputația de meșter bun și serios. Rămâne de văzut dacă promisiunile lui Celentano vor fi onorate și peretele vecinului va fi văruit până la final.

În paralel, Geanina, intrigată de un șir de întâmplări, decide să facă o schimbare la nivel fizic. Păcălită că i-au crescut urechile, apelează la "terapia cu fotoni" oferită de Nicu, cu speranța de a-și schimba percepția asupra înfățișării ei. "În afară de faptul că ai urechile mai crescute... nu e nicio diferență!", exclamă ea, descoperind esența umorului specific serialului.

Echipa de producție exprimă încrederea că vor reuși să continue să captiveze și să distreze publicul, cu promisiunea că vor aduce momente pline de umor și căldură în inimile telespectatorilor. Într-adevăr, cel mai longeviv serial românesc, "Las Fierbinți", își propune să cucerească inimile fanilor cu fiecare episod. Nu ratați această nouă tranșă a poveștii, episodul 35 al sezonului 24, online pe 29 noiembrie 2023, pe care îl puteți viziona mai jos pentru a vă bucura de o doză sănătoasă de distracție și surprize.

LAS FIERBINTI SEZONUL 35 ONLINE

SERVER 2

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii